building.lv skaitļos

Lietotāji online22
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Rezerve : building.lv

Rezerve

"SEB Unibankas" kampaņas laikā vairāk nekā 2000 klientu rezervē mājokļa kredītu

Šāds klientu skaits aptuveni četras reizes pārsniedzot vidēji mēnesī noslēgto hipotekārās kreditēšanas līgumu skaitu.

Izsludina divu miljonu latu vērtu Ventspils slimnīcas pārbūves projektu

Ir izsludināts atklāts konkurss "Ventspils pilsētas slimnīcas kompleksa pārbūve", kura kopējās izmaksas ir vairāk nekā divi miljoni latu, aģentūru LETA informēja Ventspils pašvaldības uzņēmuma "Komunālā pārvalde" direktors Andris Kausenieks.

Satraucas par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās mazās halles tapšanas gaitu

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien izteica "nopietnas bažas" par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās mazās halles tapšanas gaitu, kā arī lielās daudzfunkcionālās halles būvniecības grafiku.
Ērti un ekoloģiski apkures katli- "Kospel"

Ērti un ekoloģiski apkures katli- "Kospel"

Viens no Eiropā zināmajiem elektrības katlu zīmoliem ir "Kospel". "Kospel" apkures katlus nu jau kādu laiku ir iespējams iegādāties firmā "Apkures sistēmas".

SIA "Merks" piederošs uzņēmums neuzbūvēta mēbeļu centra vietā Pārdaugavā būvēs autocentru

Rīgas dome šodien piekrita mainīt izmantošanas nosacījumus SIA "Merks" piederošajai SIA "Rēķi M" pārdotajam zemesgabalam Pārdaugavā, Kukšu ielā, Upesgrīvas ielā un Lielirbes ielā.

Atbalsta piecu miljonu latu piešķiršanu dzīvojamo māju celtniecībai Rīgā

Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja šodien atbalstīja piecu miljonu latu piešķiršanu no nākamā gada pilsētas budžeta dzīvojamo māju celtniecībai Rīgā.

"Lode" pirks bijušo ķieģeļu rūpnīcu "Spartaks"

Būvmateriālu ražotāja AS "Lode" šonedēļ ir parakstījusi līgumu ar SIA "Lat Spartaks" par tai piederošā nekustamā īpašuma - zemes 6,812 hektāru platībā un piecu būvju ar kopējo platību 14 134 kvadrātmetri - pirkšanu, teikts "Lodes" paziņojumā Rīgas Fondu biržā (RFB).

SIA "Merks" piederošais uzņēmums neuzbūvētā mēbeļu centra vietā Pārdaugavā sola būvēt autocentru

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien piekrita mainīt izmantošanas nosacījumus SIA "Merks" piederošajai SIA "Rēķi M" pārdotajam zemesgabalam Pārdaugavā, Kukšu ielā, Upesgrīvas ielā un Lielirbes ielā.

Licencēšana un akreditācija

Saskaņā ar www.building.lv forumā tik iecienīto tēmu par augstskolu licencēšanu, nolēmām arī mēs noskaidrot un jums pavēstīt, cik būtiski ir mācīties akreditētā un licencētā skolā un ko īsti nozīmē abi šie jēdzieni.

SM izsludinājusi konkursus par ERAF līdzfinansētiem autoceļu projektiem

Satiksmes ministrija (SM) ir izsludinājusi konkursus par Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētajiem projektiem visās valsts pirmās šķiras autoceļu attīstības nacionālās programmas sadaļās.

Jaunā "Ford" un "Land Rover" autocentra būvniecībā plāno ieguldīt 5,1 miljonu eiro

Jaunā "Ford" un "Land Rover" autocentra celtniecībā Rīgā, Skanstes ielā 4a, plānots ieguldīt 5,1 miljonu eiro (3,38 miljonus latu), šodien žurnālistus informēja "Ford" markas automašīnu oficiālā importētāja un izplatītāja Latvijā SIA "Baltic Motors Imports" rīkotājdirektors Ansis Auziņš.

SIA "Vudisona termināls" naftas termināļa teritorijā būvēs strūklaku parku

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien atbalstīja SIA "Vudisona termināls" ieceri Viestura prospektā 2 pašreizējā naftas termināļa teritorijā veidot izklaides un atpūtas kompleksu un strūklaku parku.

A/s Siguldas Būvmeistars 2003. gada finansu rādītāji - augstākie uzņēmuma pastāvēšanā!

A/S Siguldas Būvmeistars 2003.gada Neto apgrozījums ir 3, 6 miljoni latu. Tas ir labākais rādītājs uzņēmuma darbības vēsturē. Būvfirma pērn strādājusi ar 179 135 latu lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas. Nodokļos kopā valstij ir nomaksāti 387 969 tukstoši latu.

Dzīvojamā mājā Rīgā atklās jaunu uzbrauktuvi invalīdiem

28.janvārī, dzīvojamā mājā Rīgā, Ezermalas ielā 2, tiks atklāta jauna uzbrauktuve invalīdiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā.
"VENTORS"- rūpes par jūsu ēku ventilācijas sistēmām

"VENTORS"- rūpes par jūsu ēku ventilācijas sistēmām

Firma "VENTORS" dibināta 1994. gadā un visu šo laiku pastāvīgi attīstās, nostiprina savas pozīcijas ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sfērā.
Konkurence

Konkurence

Arvien vairāk cilvēki izšķiras par uzņēmējdarbības uzsākšanu, kaut arī tirgus tāpat jau ir samērā piesātināts. Uzņēmumu ir daudz. Konkurence spēcīga gandrīz visās jomās. Nākas krietni vien papūlēties, lai nemitīgi rastu jaunas idejas un spēkus klientu piesaistīšanai ...

Valmierā atklās mežtehnikas, būvtehnikas tirgotāja "MTC" filiāli

Valmierā, Mūrmuižas ielā, šodien atklāj mežtehnikas, būvtehnikas un iekrāvējtehnikas tirdzniecības un servisa uzņēmuma SIA "MTC" filiāli, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Liepājas SEZ rezervē zemi iesala rūpnīcas būvniecībai

Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) valde šodien nolēmusi firmai "Griģis un Co" uz gadu rezervēt zemi iesala rūpnīcas būvniecībai, aģentūru LETA informēja Liepājas SEZ pārvaldnieks Guntars Krieviņš.