building.lv skaitļos

Lietotāji online24
Aktīvie uzņēmumi1869
Nozares raksti32911
Rezerve : building.lv

Rezerve

Biznesa izstāde - konference TRANSPORTS UN LOĢISTIKA 2002

Pirmo reizi no 18. līdz 20. aprīlim Latvijas Starptautisko autopārvadātāju asociācija Latvijas Auto sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizē nozīmīgu Baltijas jūras baseina valstu transporta un loģistikas biznesa izstādi - konferenci TRANSPORTS UN LOĢISTIKA 2002.
Intervija ar SIA "Kosters" direktoru Juri Juhņēviču

Intervija ar SIA "Kosters" direktoru Juri Juhņēviču

SIA "Kosters" ir tirdzniecības uzņēmums, kas kokapstrādes un būvniecības uzņēmumiem piedāvā firmas "Hitachi" elektroinstrumentus un"sia Abrasives" abrazīvos materiālus un slīplentes un kokapstrādes darbagaldus. SIA "Kosters" strādā no 1994. gada un darbības profils pa šo laiku nav mainījies. No ...

A/S Siguldas Būvmeistars lielākā peļņa uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē

A/S Siguldas Būvmeistars akcionāri savā pilnsapulcē, kas notika šā gada 6.aprīlī, apstiprināja 2001.gada ekonomiskos rezultātus, kas ir auguši salīdzinot ar 2000.gadu un uzņēmuma pirmsnodokļu peļna ir sasniegusi 156 477 latu, kas ir augstākā a/s Siguldas Būvmeistars pastāvēšanas vēsturē un liecina par uzņēmuma spēju nodroš...

Rīgā atver jaunu "Škoda" autosalonu

Šodien Krišjāņa Valdemāra ielā 149 tiks atklāts jauns "Škoda" automobiļu autosalons, aģentūru LETA iepriekš informēja SIA "Karlo motors" direktors Aivars Apkalns.

Tuvākajā laikā Turaidas pilskalnā gaidāmi jauni noslīdējumi

Tuvākajā laikā gaidāmi jauni noslīdējumi Turaidas pilskalnā, jo no jauna izveidojušās plaisas turpina paplašināties un augsne palēnām slīd lejup.

Šonedēļ Limbažos pabeigs katlu mājas pārbūvi

Līdz šīs nedēļas beigām Limbažos plāno pabeigt nesen ekspluatācijā nodotās šķeldas katlu mājas pārbūvi, lai novērstu nepilnības, kuras konstatējuši no Krāslavas uzaicinātie siltumražotāju pārstāvji, aģentūru LETA informēja Limbažu domes izpilddirektors Ainārs Grīviņš.

Mežciemā atklās jauno "Audi" centru

Oficiālais "Audi" pārstāvis Latvijā SIA "Auto Rīga" 16.janvārī svinīgi atklās jauno "Audi" centru, aģentūru LETA informēja SIA "Auto Rīga" Mārketinga daļas vadītāja Jana Magone.
Projektā tika izvirzītas vienas no augstākajām kvalitātes prasībām kādas jebkad tikušas izvirzītas

Projektā tika izvirzītas vienas no augstākajām kvalitātes prasībām kādas jebkad tikušas izvirzītas

Uz jautājumiem atbild Arnis Alsiņš- būvfirmas "Velve" mārketinga daļas vadītājs.
Rīgas filiāle- būve jaunajam gadsimtam

Rīgas filiāle- būve jaunajam gadsimtam

Informē Edžus Vējiņš- "Latvijas Bankas" preses sekretārs.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.
Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Tas bija likumsakarīgs process, jo nonācām pie secinājuma, ka varam ne tikai projektēt, bet arī paši praktiski realizēt savas idejas. Jautājums tikai bija par to, kādu specializāciju izvēlētiesģ

Rīgai dāvina stadionu

Rīgas dome šodien pieņēmusi SIA "Bolderājas kuģu remonta rūpnīca" dāvinājumu pašvaldībai - stadionu Daugavgrīvas salā, Parādes ielā 5, kas atrodas līdzās pilsētas 67.vidusskolai.
Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Jebkura uzņēmuma nosaukuma maiņa nes līdzi sekas. Šobrīd daudz laika un līdzekļu ir jāiegulda, lai cilvēki atpazītu un nosaukumā "Orlands" saskatītu "Kalnozols Betons" kvalitāti un menedžmentu.
Intervija ar SIA "Meliorācija - A.G." direktoru Romualdu Dovgjallo.

Intervija ar SIA "Meliorācija - A.G." direktoru Romualdu Dovgjallo.

Meliorācija būs tikmēr, kamēr būs pasūtījumi, pasūtījumi būs tik ilgi, kamēr būs nauda. Un naudas šobrīd nav.

SIA "Spēja" peļņa 2000.gadā - Ls 391 593

Kokapstrādes un kokmateriālu ražošanas uzņēmuma SIA "Spēja" peļņa 2000.gadā bija 391 593 lati, liecina uzņēmuma pagājušā gada darbības pārskats.

"Re&Re" peļņa pērn - Ls 533 000

Būvfirmas SIA "Re^amp;Re" peļņa pagājušajā gadā bijusi Ls 533 000, kas ir par Ls 51 000 mazāk nekā 1999.gadā, liecina uzņēmuma bilance.

Septembra beigās atvērs paplašināto "Citroen" autosalonu

Šā gada septembra beigās "Citroen" automašīnu izplatītājs Latvijā - firma "Auto statuss" plāno oficiāli atklāt paplašināto "Citroen" autosalonu, kas būs šīs markas automobīļu lielākais salons Baltijā, aģentūru LETA informēja "Auto statusa" prezidents Mareks Šepeļevs.

AS "Bolderāja" peļņa 2000.gadā - Ls 117 365

AS "Bolderāja" peļņa 2000.gadā bija 117 365 lati, liecina uzņēmuma pārskats par darbību pagājušajā gadā.