building.lv skaitļos

Lietotāji online33
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Spāru svētki Rātsnamā

Spāru svētki Rātsnamā

Šodien, 12. novembrī SIA "Rīgas nami" un līgumsabiedrība "Kalnozols RRB Moduls" rīkoja Rātsnama kompleksa spāru svētkus.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.

"Kalnozols Celtniecība" saņem ISO 9001:2000 sertifikātu

Šodien SIA "Kalnozols Celtniecība" saņēmusi "Bureau Veritas Quality International" izsniegto starptautiskā standarta ISO 9001:2000 kvalitātes sistēmas sertifikātu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma direktors Andris Mačs.

Trešajā ceturksnī būvniecības izmaksas palikušas nemainīgas

Šā gada trešajā ceturksnī, salīdzinot ar otro ceturksni, būvniecības izmaksas Latvijā kopumā nav mainījušās, aģentūra LETA uzzināja Centrālajā statistikas pārvaldē.
Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Šis veikalu komplekss - tā visprecīzāk varētu dēvēts vairāku atsevišķu ēku apkopojumu - neapšaubāmi uzskatāms par būvmateriālu tirdzniecības centru pionieri Latvijā.

Sociālās mājas Emmas ielā rekonstrukcijai izmanto par aptuveni Ls 100 000 vairāk, nekā plānots

Sociālās dzīvojamās mājas Rīgā, Emmas ielā 3, remonts izmaksājis par 106 923 latu vairāk, nekā iepriekš dome šim mērķim bija atvēlējusi, aģentūrai LETA apstiprināja domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Karpovičs, piebilstot, ka ēkas remonts jau ...
Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Tas bija likumsakarīgs process, jo nonācām pie secinājuma, ka varam ne tikai projektēt, bet arī paši praktiski realizēt savas idejas. Jautājums tikai bija par to, kādu specializāciju izvēlētiesģ

Rekonstruēto Ventspils autostaciju ekspluatācijā nodos novembrī

Rekonstruējamās Ventspils autostacijas nodošana ekspluatācijā pārcelta uz novembri, saskaņā ar līgumu celtniecības darbi jāpabeidz 10.novembrī, bet autostacijas oficiālā atklāšana plānota 20.novembrī, aģentūru LETA informēja Ventspils domes Nekustamā īpašuma pārvaldes (NĪP) direktors Elmārs Zemrūķis.

Uzcelta jauna Latvijas vēstniecības ēka Dānijā

Būvuzņēmums "Velve" ir nodevis ekspluatācijā jaunu ēku Latvijas vēstniecībai Dānijā, Kopenhāgenā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma būvniecības projekta vadītājs Alvils Ģibze.

"Latvenergo" mainīs augstsprieguma elektropārvades līnijas balstus starp Valku un Valmieru

Šodien VAS "Latvenergo" mainīs 27 metrus augstos un 18 tonnas smagos augstsprieguma elektropārvades līnijas "Igaunija - Latvija Nr.354" dzelzsbetona balstus posmā starp Valku un Valmieru, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītāja Brigita Eglīte.
Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Par uzņēmumiem tāpat kā par cilvēkiem var spriest pēc viņu darbiem. "Libanona" jumtu segumi klāj lielu un pazīstamu celtņu jumtus - Preses namam, Reval Hotel Latvija un Latvijas Televīzijas ēkai ir "Libanona" jumti. Kādi jumti tad šobrīd ir modēģ To un citas lietas www.building....

Stacijas laukuma izbūvē investēs 18,5 miljonus ASV dolāru

Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukuma izbūvē, kas varētu sākties novembrī pēc stacijas laukuma vecā pulksteņa demontāžas, nekustamo īpašumu kompānija "Linstow Varner" investēs 18,5 miljonus ASV dolāru.

Nacionālā teātra kapitālajam remontam nepieciešami aptuveni 6 miljoni latu

Latvijas Nacionālā teātra ēkas pilnam kapitālajam remontam, piebūves celtniecībai un tehnoloģiju iegādei ir nepieciešami aptuveni 6 miljoni latu, šodien Rīgas domes priekšsēdētāja Gundara Bojāra, Rīgas domes pārstāvju un Nacionāla teātra direktora Ivara Rudzīša tikšanās laikā atzina domes Īpašuma ...

Limbažu 1.vidusskolas skolēni līdz novembrim mācībām nevarēs izmantot skolas ēku

Limbažu 1.vidusskolas skolēni līdz novembrim mācībām nevarēs izmantot skolas ēku, jo tajā norisināsies renovācijas darbi.

Darbojas jauns nekustamo īpašumu portāls

Šodien sācis darboties jauns nekustamo īpašumu portāls - "www.realty.lv"

Cels jaunu Indras dzelzceļa stacijas ēku

Šogad VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ir paredzējis celt jaunu dzelzceļa stacijas ēku Indrā, Krāslavas rajonā, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Otrajā ceturksnī Latvijā par 1,7% samazinājušās būvniecības izmaksas

Šā gada otrajā ceturksnī salīdzinājumā ar pirmo ceturksni būvniecības izmaksas Latvijā samazinājās vidēji par 1,7%, aģentūru LETA informēja Centrālajā statistikas pārvaldē.

Apstiprināts Rīgas Centrālās Dzelzceļa stacijas apbūves skiču projekts

Rīgas Centrālās Dzelzceļa stacijas un tās laukuma attīstības skiču projekta saskaņošana šonedēļ ir pabeigta visās instancēs, kas atbildīgas par pilsētbūvniecību.

Atbalsta "Līvu ciemata" iekārtošanu Rātslaukuma pazemē

Rīgas domes Kultūras, mākslas un reliģijas komiteja principiāli atbalstījusi SIA "Rigers" ideju par "Līvu ciemata" izveidošanu zem Rātslaukuma.

Bijušais Jūrmalas galvenais arhitekts vienpersoniski saskaņo izmaiņas būvniecības objektā, pārkāpjot noteikto kārtību

Bijušais Jūrmalas pilsētas galvenais arhitekts Atis Bīviņš vienpersoniski saskaņojis izmaiņas ēkas "Skaistie skati" projektā, tādējādi pārkāpjot noteikto saskaņošanas kārtību.

14.jūnijā atklās viesnīcu "Hotel Gutenbergs"

14.jūnijā tiks atklāta jauna viesnīca Doma laukumā "Hotel Gutenbergs", kas atrodas bijušajā tipogrāfijas mājā, aģentūru LETA informēja viesnīcas īpašniece SIA "Elpa 2" prezidente Mairita Solima.