building.lv skaitļos

Lietotāji online61
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Celtniecības un remontdarbi : building.lv

Celtniecības un remontdarbi

Apdares un celtniecības materiālu tirdzniecības uzņēmums – SIA AILE atzīmē 13 gadu jubileju

Piektdien, 2006.gada 3.novembrī, apdares un celtniecības materiālu tirdzniecības uzņēmumam – SIA AILE aprit 13 gadi kopš uzņēmuma dibināšanas.
Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Lasiet būvniecības žurnāla Māja. Dzīvoklis oktobra numurā:
Libanons - Mājas un sirds mieram

Libanons - Mājas un sirds mieram

Kārtīgai mājai vajadzīgs kārtīgs jumts. Jumts, kas pasargā no vēja, lietus, krusas un sniega. Jumts, kas visus sildīs. Kārtīgs jumts ir visam pamatā - drošībai, sirds un mājas mieram. Par jumtiem stāsta "Libanons" mazumtirdzniecības nodaļas vadītāja Ingūna Brēmane.
SIA Seville piedāvā

SIA Seville piedāvā

Firmas darbības nozares ir celtniecība pēc individuāliem projektiem, kā arī remontdarbi un būvdarbi
Būvniecības garantijas

Būvniecības garantijas

Uzsākot mājas būvniecību, ļoti reti ir gadījumi, kad sākotnējā iecere tiek realizēta bez izmaiņām

Jelgavā izglītības iestāžu remontiem šogad atvēlēti 1,7 miljoni latu

Šogad Jelgavā apgūstamā summa izglītības iestāžu celtniecības, remonta un renovācijas darbos ir 1,7 miljoni latu; lielākajā daļā skolu remontdarbi tuvojas beigām, aģentūru LETA informēja pašvaldības izglītības pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Ilze Butkus.
Firma "Andris" piedāvā atlaides logu un durvju siltināšanai

Firma "Andris" piedāvā atlaides logu un durvju siltināšanai

Ir pasludināts, ka gāzes tarifi mūsu valstī tuvākajā laikā kāps par 7 procentiem. A/S "Rīgas siltums" pārstāvji ir paziņojuši, ka līdz ar to palielināsies maksa par siltumu.

Siltumkameru darbi Brīvības ielā paveikti ātrāk, nekā plānots

Atcelti siltumkameru remontdarbu laikā noteiktie satiksmes ierobežojumi Rīgā, Brīvības ielas posmā no Lāčplēša līdz Bruņinieku ielai, aģentūrai LETA apliecināja AS "Rīgas siltums" informācijas daļas vadītājs Andris Sproģis.

Ierobežos satiksmi Brīvības ielā un tās apkārtnē

Lai veiktu siltumkameru remontdarbus Rīgā, Brīvības ielā no Lāčplēša līdz Bruņinieku ielai laika posmā no 29. maija pulksten 20 līdz 15. jūnijam tiks ierobežota transporta satiksme.....

Liecinieks: atpūtas kompleksa izbūvē valdības ēkā nejutu Zamozdika personīgo ieinteresētību

"Veicot remontdarbus atpūtas centra iekārtošanai valdības ēkā, nejutu nekādu Tālivalža Zamozdika personīgo ieinteresētību šajā lietā," tā šodien tiesā sacīja liecinieks Juris Pošeika, kurš ir celtniecības darbus veikušās firmas "Siguldas būvmeistars" izpilddirektors.

VK revidenti austrumu robežas būvniecībā atklāj būtiskus pārkāpumus

Valsts kontroles (VK) revidenti, sākotnēji iepazīstoties ar materiāliem par austrumu robežas būvniecību, konstatējuši vairākus būtiskus pārkāpumus, taču galīgais VK slēdziens vēl nav apstiprināts.

Kopš 1995.gada Latvijā vidēji par 8,8% gadā pieaug būvniecības apjoms

Kopš 1995.gada būvniecības apjoms Latvijā pakāpeniski pieaudzis vidēji par 8,8% gadā, liecina Ekonomikas ministrijas (EM) sagatavotais ziņojums par Latvijas tautsaimniecības attīstību.

Rībena: Nacionālās bibliotēkas projektam iztērēti 1,1 miljoni latu

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projektam iztērēts jau 1,1 miljons latu, bet tā praktiskā realizācija nevirzās uz priekšu, šādu informāciju, tiekoties ar Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputātiem, sniedza kultūras ministre Inguna Rībena.

Izglītības, jaunatnes un sporta objektos Rīgas dome šogad iecerējusi ieguldīt ...

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments šogad iecerējis veikt celtniecības un remontdarbus izglītības, jaunatnes un sporta objektos kopumā par 4 901 765 latiem.