building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Gaisa kompresori : building.lv

Gaisa kompresori

Siltumsūknis atjaunojamo energo resursu tirgū

Siltumsūknis atjaunojamo energo resursu tirgū

No pavisam neseniem laikiem cilvēki ir iemācījušies izmantot zemes neizsmeļamos resursus (saules enerģiju) vienlaicīgi ietaupot savus naudas līdzekļus un nepiesārņojot apkārtējo vidi, kurā mums un mūsu bērniem ir jādzīvo.
Līvu akvaparks izvēlas DANTHERM

Līvu akvaparks izvēlas DANTHERM

Līvu Akvaparks ir grandiozākais ūdens atrakciju parks Baltijas jūras reģionā. Šādas apjomīgas celtnes ventilācijas izbūvē bija jāpievērš uzmanība sekojošām funkcijām: mitruma, gaisa sausināšanas un temperatūras sabalansēšanai.
Indutek LV - CompAir ekskluzīvais pārstāvis Latvijā

Indutek LV - CompAir ekskluzīvais pārstāvis Latvijā

SIA Indutek LV vissvaigākais jaunums – CompAir kompresori un sistēmas
SIA Indutek LV un SIA Tecalemit aicina apmeklēt izstādi Baltic Industry 2005

SIA Indutek LV un SIA Tecalemit aicina apmeklēt izstādi Baltic Industry 2005

Izstādes Baltic Industry 2005 ietvaros no 2005.gada 2.-5.novembrim olimpiskajā Skonto hallē SIA Indutek LV un SIA Tecalemit vienotajā stendā aicina interesentus tikties ar uzņēmuma speciālistiem un iepazīt jaunumus produktu klāstā

Paziņos pērnā gada eksportspējīgākos produktus

Šodien tiks paziņoti konkursa "Latvijas eksportspējīgākais produkts 2004" uzvarētāji, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA)

Vērtēs eksportspējīgākā produkta titula pretendentus

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš (JL) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols šodien apmeklēs pirmos konkursa "Latvijas eksportspējīgākais produkts 2004" pretendentus - AS "Grindeks", SIA "Fonons" un SIA "Purefood"

Visērtākie un skaistākie masāžas baseini Latvijā

Šādus baseinus ar brīnišķīgu dizainu radījis firmas BST Rīga Baseini dizainers Jānis Titāns kopā citiem pieredzes bagātiem speciālistiem.
Apdare un aprīkojums: Mūsdienīgi privātmāju apkures veidi

Apdare un aprīkojums: Mūsdienīgi privātmāju apkures veidi

Šī vasara mums gandrīz ne mirkli neļauj aizmirst par rudeni un tam sekojošo ziemu. Un lai arī līdz tam vēl kāds laiciņš atlicis, tagad būtu īstais brīdis domāt par apkures sistēmas ierīkošanu vai nomaiņu. Vēl labāk, ja tavs mājoklis ir tikai projektēšanas stadijā, jo ...

Latvijā demonstrē "ESAB" metināšanas iekārtas

Viena no lielākajām kompānijām, kas Latvijā piedāvā metināšanas iekārtas un aprīkojumu, "Serpantinas" sadarbībā ar savu lielāko partneri zviedru firmu "ESAB" organizēja metināšanas izstādi. Izstāde Latvijā bija divas dienas- 12. jūnijā Rīgā, Ganību dambī, 13. jūnijā- Liepājā.
ESAB- modes padomdevējs

ESAB- modes padomdevējs

Izstādē "Enreģētika 2002" ar savu stendu piedalās firma"Serpantinas". Uzņēmums " Serpantinas" Latvijā darbojas jau septīto gadu. "Serpantinas" šeit ir oficiālais Zviedrijas koncerna ESAB metināšanas aprīkojuma izplatītājs. ESAB ir viens no pasaules līderiem metināšanas iekārtu ražošanā.

Ūdensvada skalošana ar kompresoru ir efektīvāka

SIA «Jelgavas ūdens» izmēģinājis pilsētas ūdensvada tīklu skalošanu, izmantojot Tukuma ūdenssaimniecības uzņēmuma iegādāto kompresoriekārtu, un atzīst, ka tā ir daudz efektīvāka metode, uzzinājām www.zz.lv Annas Afanasjevas materiālā.

COMPREX

18.09.2001-21.09.2001 (Rumānija)