building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Metāla izstrādājumu tirdzniecība : building.lv

Metāla izstrādājumu tirdzniecība

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Lasiet žurnāla Māja.Dzīvoklis decembra numuru!
Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Lasiet būvniecības žurnāla Māja. Dzīvoklis oktobra numurā:

"Vidzemes metālserviss" 2006.gadā dubultos apgrozījumu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Vidzemes metālserviss", salīdzinot ar 2005.gadu, savu apgrozījumu 2006.gadā pat pēc visai piesardzīgām prognozēm dubultos un tas sasniegs 6 miljonus latu.

Galerija AZUR: būsim iecienītākā iepirkšanās vieta Latgales priekšpilsētā

24. augustā Rīgā, Krustpils un Slāvu ielas krustojumā, durvis vērs jauns oriģinālas arhitektūras tirdzniecības centrs Galerija AZUR.
Savs dizains, sava kvalitāte un sava cena

Savs dizains, sava kvalitāte un sava cena

Ir daudz un dažādas firmas, kas piedāvā kāpnes, durvis, logus, sētas, žogus, vārtus, nojumes un ziemas dārzus. Šoreiz iepazīstinām ar firmu "V.K. System". Saruna ar firmas izpilddirektoru Sergeju Stepanovu un ģenerāldirektoru Vitāliju Ozerski.

Par būvniecību Rīgas pilsētā 2005. gadā

2005.gadā Rīgas pilsētas Būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 5264 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu. Savukārt, Rīgas pilsētas Būvinspekcija ir izsniegusi 2762 būvatļaujas un pieņēmusi ekspluatācijā 1745 objektus.
Armatūras Servisa Centrā strādā vīri ar tērauda rūdījumu

Armatūras Servisa Centrā strādā vīri ar tērauda rūdījumu

Intervija ar SIA Armatūras Servisa Centrs tirdzniecības speciālistu Oļegu Antonovu.

Mērlentes

No vienas puses mērlente ir samērā vienkāršs, ikdienišķs mērinstruments, kas atrodams vai katrā mājā. No otras, mēs vēlamies, lai tā būtu ērti lietojama, izturīga un ilgmūžīga ļoti atšķirīgos izmantojuma apstākļos - no vienkāršiem saimniecības vai remonta darbiem līdz profesionālai ...

"Severstaļlat" septembrī sāks metāla cauruļu ražošanu

Metālprodukcijas izplatītājs Baltijas valstīs AS "Severstaļlat" septembrī uzsāks cauruļu ražošanu, kā arī tērauda ruļļu griešanu loksnēs, aģenūrai LETA pastāstīja "Severstaļlat" mārketinga direktors Roberts Dlohi.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.
Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Šis veikalu komplekss - tā visprecīzāk varētu dēvēts vairāku atsevišķu ēku apkopojumu - neapšaubāmi uzskatāms par būvmateriālu tirdzniecības centru pionieri Latvijā.
Nelss būvmateriālu veikals

Nelss būvmateriālu veikals

Šis apraksts uzsāk jaunu mūsu portāla sadaļu, kas iepazīstinās ar dažādiem Latvijas būvmateriālu un citiem šai nozarei pietuvinātiem veikaliem.

Svinīgi atklāj daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru

"Rīgas vagonbūves rūpnīcas" (RVR) jaunais īpašnieks - AS "Severstallat" - šodien svinīgi atklāja daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru.