building.lv skaitļos

Lietotāji online21
Aktīvie uzņēmumi1737
Nozares raksti32891
Metālapstrādes iekārtas : building.lv

Metālapstrādes iekārtas

Analīze par notikušajiem nelaimes gadījumiem darbā

Valsts darba inspekcija informē, ka laika posmā no 2004.gada janvāra sākuma līdz jūnija beigām valstī nelaimes gadījumos cieta 605 darbinieki, no kuriem 27 gāja bojā un 95 darbinieki ieguva smagus miesas bojājumus.

Par industriālajiem parkiem pieaug interese uzņēmējiem no ES dalībvalstīm

"Nordic Industriālo Parku grupas", kurā ietilpst vieni no pirmajiem un lielākajiem industriālajiem parkiem Latvijā - "Nordic Industrial Park" (NIP) un "Nordic Technology Park" (NTP), pirmā pusgada izīrēto platību apjoms kopumā pieaudzis par 15 %.

Ķīmisku šķidrumu atlikumu reģenerēšana atkārtotai izmantošanai

Viens no SIA "Indutek LV" virsmu apstrādes nodaļas piedāvātajiem produktiem ir izlietoto šķaidītāju attīrīšanas iekārta no ražotāja FORMECO

Visvairāk nelaimes gadījumu - koksnes un koka izstrādājumu ražošanā

"Šī gada pirmajā ceturksnī visvairāk nelaimes gadījumu darbā noticis koksnes un koka izstrādājumu ražošanā (23 %), tai seko būvniecība (14 %) un transporta nozare (5 %)," informē Valsts darba inspekcijas direktors Jānis Bērziņš.

Bojārs: Nacionālā teātra tehnoloģijas varētu pirkt līzingā

Ņemot vērā, ka valsts budžetā nav paredzēti līdzekļi Nacionālā teātra tehnoloģiju iegādei, dome varētu tās iegādāties, izmantojot līzingu, šodien Latvijas Radio tiešraidē teica Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs.

Pieļauj Nacionālā teātra rekonstrukcijas apturēšanu

Ja tuvākajā laikā netiks noslēgts līgums par Nacionālā teātra tehnoloģiju iegādi un iemaksāts nepieciešamais avanss, pastāv reāla iespēja, ka nāksies apturēt rekonstrukciju, aģentūrai LETA atzina Rīgas domes Īpašumu departamenta Īpašumu pārvaldes priekšnieks Oļegs Burovs.

Prasīs naudu Saeimai Nacionālā teātra pabeigšanai

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs šodien pēcpusdienā plkst.16 iecerējis tikties ar Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, lai iesniegtu vēstuli ar lūgumu deputātiem, lemjot par valsts budžetu paredzēt naudu Nacionālā teātra rekonstrukcijas pabeigšanai.

7. Starptautiskā mašīnbūves un metālapstrādes, instrumentu, elektroniskās un elektrotehniskās rūpniecības izstāde BALTIC INDUSTRY 2002 Skonto hallē

No 6. novembra līdz 9. novembrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 7. Starptautiskā specializētā izstāde BALTIC INDUSTRY 2002.

Rīko starptautisko specializēto izstādi "Baltic Industry 2002"

No 6.novembra līdz 9.novembrim notiks starptautiskā specializētā izstāde "Baltic Industry 2002", lai atspoguļotu rūpniecības nozares attīstības tendences Latvijā, radot plašākas iespējas Latvijas un ārvalstu speciālistiem apmainīties ar informāciju, pieredzi un veidot lietišķus kontaktus.
Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā!

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.

Pabeigta 58 nelaimes gadījumu darbā izmeklēšana

"2002. gada augustā Valsts darba inspekcijā pabeigta 58 Latvijas Republikā darba vietās notikušo nelaimes gadījumu izmeklēšana," informē Valsts darba inspekcijas (VDI) direktors Jānis Bērziņš.
Sākoties vasaras sezonai, pieaug būvniecības aktivitāte un līdz ar to palielinās pieprasījums pēc būvmateriāliem, iekārtām, palīgmateriāliem, t.sk. arī pēc rokas elektroinstrumentiem

Sākoties vasaras sezonai, pieaug būvniecības aktivitāte un līdz ar to palielinās pieprasījums pēc būvmateriāliem, iekārtām, palīgmateriāliem, t.sk. arī pēc rokas elektroinstrumentiem

Lai visus vajadzīgos darbus varētu veikt ar augstu kvalitāti un paredzētajos termiņos nepieciešama profesionāla pieeja pie visiem veicamajiem darbiem. Augstas kvalifikācijas celtnieks saprot, ka labas kvalitātes materiāli un atbilstošas profesionālās iekārtas izmantošana darbā, tā ir garantija, ka strādāt, būs viegli, tiks sasniegta ...

Baltic Industry 2001

6. Starptautiskā mašīnbūves un metālapstrādes, instrumentu, elektroniskās un elektrotehniskās rūpniecības izstāde
Ceļojošā izstāde

Ceļojošā izstāde

Aicinām Jūs apmeklēt ESAB - vienas no vadošajām kompānijām metināšanas un metālapstrādes jomā - ceļojošo izstādi.

Svinīgi atklāj daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru

"Rīgas vagonbūves rūpnīcas" (RVR) jaunais īpašnieks - AS "Severstallat" - šodien svinīgi atklāja daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru.

Intervija ar SIA "Baltic Zinc Technics" komercdaļas vadītāju Kristīni Beļsku.

"Baltic Zinc Technics" ir Dānijas A/S "Herning Varmforzinkning", kas Dānijā darbojas jau 20 gadus, meitas uzņēmums Latvijā.

Sākas "Metāla dienas 2001" un Latvijas labāko metinātāju konkurss

Šodien un rīt Rīgā notiks kārtējās "Metāla dienas 2001" un Latvijas labāko metinātāju konkurss, aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību firmas "Idea Media" pārstāvis Taivo Trams.

Notiks kārtējās "Metāla dienas 2001"un Latvijas labāko metinātāju konkurss

16.maijā un 17.maijā Rīgā notiks kārtējās "Metāla dienas 2001" un Latvijas labāko metinātāju konkurss, aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību firmas "Idea Media" pārstāvis Taivo Trams.