building.lv skaitļos

Lietotāji online47
Aktīvie uzņēmumi1677
Nozares raksti32876
Santehnika : building.lv

Santehnika

Lujāns: būvniecības nozīmīgumu valstī apliecina dalībnieku skaits izstādē

Būvniecības nozares nozīmīgumu valstī apliecina nozares izstāžu lielais dalībnieku skaits, šodien 17.starptautiskās būvniecības industrijas izstādes "Māja I 2003" atklāšanā izstāžu centrā "Ķīpsala" sacīja ekonomikas ministrs Juris Lujāns.
Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei "  Būvniecības pasaule 2003"

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2003"

Izstādes laikā pie "Olimpiskās Skonto" halles būs apskatāma vienstāva koka paneļu māja "Selma".

Top izstāde speciālistiem - "Enerģētika 2003"

No 2003. gada 15. līdz 17. aprīlim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 8. starptautiskā elektrotehnikas, energoapgādes sistēmu un aprīkojuma izstāde ENERĢĒTIKA 2003, kas neapšaubāmi ir kļuvusi par lielāko un ietekmīgāko specializēto enerģētikas izstādi Baltijā, kur vienkopus iegūstama informācija par jaunākajām enerģētikas nozaru tehnoloģijām ...

Līdz 31.janvārim var pieteikties skatei "Gada labākā būve 2002"

Līdz 31.janvārim būvuzņēmēji var iesniegt savus objektus Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) rīkotajai skatei "Gada labākā būve 2002", liecina LBA mājas lapas informācija.
Sadarbība un specializācija

Sadarbība un specializācija

Tie, kas preču importu sāka 90.gadu sākumā, varēja izvēlēties vai jebkuru nozari - visur bija preču deficīts, tātad viegla daudzprocentu peļņa. Turpretī pēdējo 2-3 gadu laikā, būvniecības tempiem joprojām turpinot attīstīties, materiālu cenas sarukušas un pēc speciālistu vērtē...
Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

No 17. līdz 20. oktobrim izstāžu centrā Ķīpsalā notiek starptautiskā mājas un dzīvokļa labiekārtošanas un drošības izstāde MĀJA. DZĪVOKLIS 2002.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.

Informē Rīgas Domes Izglītības departaments.

Gandrīz visās izglītības iestādēs nepieciešami lielāki vai mazāki remontdarbi, lai sakārtotu inženierkomunikācijas vai atsevišķus būvelementus.

A/S Siguldas Būvmeistars uzsācis Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi

A/S Siguldas Būvmeistars uzsākusi Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi. Pateicoties savai ilggadējai pieredzei liela apjoma sarežģītu inženierbūvju celtniecībā, Siguldas Būvmeistars 12 būvfirmu konkurencē uzvarēja šo darbu veikšanai izsludinātā atklātā konkursā.
Žurnāla "Objekts" jaunais - sestais - numurs

Žurnāla "Objekts" jaunais - sestais - numurs

Iznācis būvniecības žurnāla "Objekts" jaunais - sestais - numurs.
Omulīga atmosfēra valda firmas "Tapeks" stendā izstādē

Omulīga atmosfēra valda firmas "Tapeks" stendā izstādē

Stends veidots kā stilizēts koka krodziņš, kuram ārpusē izstādītas "Tapeks" piedāvātās preces. Krodziņa iekšpusē ir vairāki galdiņi, apmeklētāji tiek cienāti ar "Piebalgas" alu, viņiem ir iespēja pie alus kausa vai kafijas tases parunāties ar firmas "Tapeks" pārstā...