building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Santehnika : building.lv

Santehnika

Konkurence

Konkurence

Arvien vairāk cilvēki izšķiras par uzņēmējdarbības uzsākšanu, kaut arī tirgus tāpat jau ir samērā piesātināts. Uzņēmumu ir daudz. Konkurence spēcīga gandrīz visās jomās. Nākas krietni vien papūlēties, lai nemitīgi rastu jaunas idejas un spēkus klientu piesaistīšanai ...
Aktuālākās tendences

Aktuālākās tendences

Santehnika, ūdensapgāde ir nozare, kurā īpaši bieži nemēdz mainīties modes tendences. Laiku pa laikam medijos parādās publikācijas par jauniem dizainiski interesantiem produktiem, taču savā būtībā funkcionāli sistēmas paliek nemainīgas jau gadiem ilgi.
Iepazīstieties- tēmas dalībnieki!

Iepazīstieties- tēmas dalībnieki!

Pirms sākam runāt par svarīgākajām, nopietnām lietām santehnikas, ūdensapgādes, kanalizācijas jomā tirgū, iepazīstieties ar dažiem šīs nozares uzņēmumiem, kas piedalījušies šajā rakstā ar savām domām.
Santehnika un ūdensapgāde 2003

Santehnika un ūdensapgāde 2003

Gan būvējot, gan remontējot, gan vienkārši tiecoties pēc kā labāka apkārtējā vidē ap sevi, mājoklī, nākas domāt arī par būtisku lietu- ūdeni.

Tiek celts jauns "TAPRO" veikals

Būvmateriālu vairumtirdzniecības firmas "TAPEKS" īpašnieki un Kuldīgā esošās SIA "Pilārs un Partneri" īpašnieki ir izveidojuši kopfirmu ar nosaukumu SIA "MJ Būve".

SIA "TAPEKS" gads būs veiksmīgs.

Šī gada deviņos mēnešos SIA "TAPEKS" apgrozījums bija 15,1 milj. LVL, kas ir par 49,5% vairāk ne kā 2002.gada šādā pašā laika periodā, kad apgrozījums bija 10,1 milj. LVL, līdz ar to jau septembrī tika pārsniegts visa 2002.gada apgrozījums.

Starptautiskajā vannu dizaina konkursā pieteikušies 70 dalībnieki

Vannu ražošanas uzņēmuma PAA izsludinātajā vannu dizaina konkursā ir pieteikti 70 autoru darbi no Latvijas, kā arī no Lietuvas, Ukrainas un Itālijas, aģentūru LETA informēja PAA direktors Pēteris Treicis.

Šogad remontēta gandrīz trešdaļa Rīgas izglītības iestāžu

Atvēlot 1,2 miljonus latu, šogad nodrošināti remontdarbi gandrīz trešdaļā Rīgas izglītības iestāžu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inguna Almbauere.

Sāks darbu Tapeks jaundibinātais meitas uzņēmums - SIA Tapeks noma

Tikko kā ir dibināts jauns būvmateriālu vairumtirdzniecības firmas "TAPEKS" meitas uzņēmums - SIA "TAPEKS NOMA".

VKPAI uzdos "Ominasis Latvia" sakārtot Ķemeru sanatorijas projekta autoruzraudzības jautājumus

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI) uzdos SIA "Ominasis Latvia" sakārtot Ķemeru sanatorijas projekta autoruzraudzības, kā arī objekta ģenerāluzņēmēja SIA "NCC Konstrukcija" atbildības jautājumus.

Pozitīvi vērtē neatkarīgas ekspertu komisijas izveidi Vidzemes olimpiskā centra būvniecības konkursa izvērtēšanai

Vidzemes olimpiskā centra (VOC) būvniecības konkursa komisija, kā arī AS "U.Pīlēna birojs" (UPB) pozitīvi vērtē Iepirkuma uzraudzības biroja (IUB) lēmumu lūgt Ekonomikas ministrijai (EM) izveidot neatkarīgu ekspertu grupas izveidošanu objekta projektēšanas un būvniecības konkursa piedāvājumu objektīvai izvērtēšanai.

Durvis vēris Tapeks "BŪVNIEKU CENTRS"

Pēc piecus mēnešus ilgušajiem rekonstrukcijas darbiem savu darbu jaunā veidolā sācis TAPEKS "Būvnieku centrs". Rekonstrukcijas rezultātā tirdzniecības platība ir palielinājusies par vairāk kā 2ģ000 kv.m., sasniedzot 3ģ000 kv.m. un kļūstot par vienu no lielākajām profesionālo būvmateriālu tirdzniecības vietām.
Būvējam pavisam no jauna

Būvējam pavisam no jauna

SIA "Īpašums un celtniecība" ("Ī un C" www.icelt.lv) ir salīdzinoši jauna firma, kurai 10 stāvu 27 dzīvokļu māja Ziepniekkalnā, Ozolciema ielā 40a ir pirmais projekts. Būvniecības darbi uzticēti SIA "Būve plus", bet "Ī un C" pārvalda procesus, piegādā materiālus, ...
Vecā un jaunā kombinācija

Vecā un jaunā kombinācija

SIA "Augstskola Plus" (www.augstskola.lv) ir viena no retajām sabiedrībām, kas nodarbojās ar daudzstāvu māju būvniecības projektu vadību arī 90.gados, spējot atrast tam finansējumu arī tajā sarežģītajā laikā.
Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Celtniecības SIA "Arka-Rīga" dibināta 1992.gadā un paralēli DUS, autosalonu, sabiedrisku ēku remontam un būvniecībai specializējusies labi zināmās 103.sērijas namu izbūvē.

Noskaidroti konkursa "Gada labākā būve 2002" uzvarētāji

Šodien notika Latvijas Būvnieku asociācijas gada atskaites sapulce, kurā tika paziņoti konkursa uzvarētāji.
Sākas izstāde MĀJA I

Sākas izstāde MĀJA I

Šodien Ķīpsalas izstāžu hallē sākas 17. Starptautiskā būvniecības industrijas izstāde MĀJA I 2003.