building.lv skaitļos

Lietotāji online54
Aktīvie uzņēmumi1661
Nozares raksti32867
Santehnika : building.lv

Santehnika

Liepājā atvērs būvmateriālu tirgotāja "Reaton" pārstāvniecību

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā - uzņēmums "Reaton" šodien plkst.16 atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Limba.

Daugavpili notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums

Šodien plkst.13 Daugavpilī, Kraujas ielā 2, notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums, kurā būvnieki slēgs derības ar Slinkumu par veikala atklāšanas laiku, aģentūru LETA informēja AS "Rautakesko" administrācijā.

"Merks" uzbūvējis divas labākās 2006.gada jaunbūves

Latvijas Būvnieku asociācijas rīkotajā konkursā "Gada labākā būve" 2006.gada labākās jaunbūves statuss piešķirts uzreiz diviem būvfirmas "Merks" projektiem. Pirmo vietu eksperti piešķīruši dzīvojamo ēku kompleksam "Viesturdārza mājas", otro vietu – daudzfunkcionālajai būvei "Arēna Rīga".

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada februāris

Februārī vidējais dzīvokļu cenu pieaugums Rīgas mikrorajonos bija 1,9%. Salīdzinājumam - janvāra pieaugums bija 2,4%, bet iepriekšēja gada februārī cenas cēlās vidēji par 4,5%.
"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.
Apskatāms  "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Apskatāms "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Dzīvojamā kompleksa "Tobago" paraugdzīvoklī pabeigti apdares un labiekārtošanas darbi. Tagad topošie dzīvokļu īpašnieki interjeru un apdari varēs apskatīt un apdomāt, kā mēdz teikt, "dabā".
Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Pagājušajās brīvdienās kļuva zināms, kurš no jaunā dzīvojamā kompleksa "Tobago" iedzīvotājiem dosies uz salām, kuras iedvesmojušas projekta attīstītāju "Apūzes nami" radīt "Tobago" Rīgā.

SIA Tapeks un SIA Aile uzņēmumi apvienojas

Šā gada 5.februārī Konkurences padome izsniedza atļauju SIA Tapeks un SIA Aile uzņēmumu apvienošanās sākšanai.

"Profs Latvija" apgrozījums pērn - Ls 29,7 miljoni

Pērn "Profs Latvija" turpināja sekmīgi attīstīt iepriekšējā gadā apgūtās nozares. Darbības rezultāti rāda, ka kompānija turpina ieņemt līderpozīcijas elektromateriālu un apgaismes ķermeņu tirgū. Turklāt gada laikā tā kļuvusi par stabilu tirgus dalībnieku arī jaunās tirgus jomās ...

Konkursam "Gada labākā būve 2006" pieteikti 34 projekti

Skate norisināsies jaunbūves, rekonstrukcijas objekta, restaurācijas objekta, inženierbūves, santehnikas darbu un elektromontāžas darbu kategorijās. Visvairāk projektu - 13 - pieteikti rekonstrukcijas kategorijā.

Uzsāks Panorama Plaza trešās dzīvojamās ēkas celtniecību

"Pirmajās divās Panorama Plaza augstceltnēs kopā ir 317 dzīvokļi, no kuriem brīvi un pircējiem pieejami ir tikai 53 dzīvokļi, savukārt potenciālo pircēju interese par dzīvokļu iegādi ir ļoti liela, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu sākt trešās ēkas celtniecību," ...
"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.

AS "RBSSKALS" izveido trīs jaunus meitasuzņēmumus

AS "RBSSKALS" izveidojusi trīs meitasuzņēmumus, papildinot grupā esošo uzņēmumu skaitu līdz 14.

AS "RBSSKALS" veido trīs jaunus meitasuzņēmumus

Nākamā gada sākumā AS "RBSSKALS" izveidos trīs meitasuzņēmumus, papildinot "RBSSKALS" grupā esošo uzņēmumu skaitu līdz 14.
Elektroniska ūdens atkaļķošanas ierīce.

Elektroniska ūdens atkaļķošanas ierīce.

Jau esošās kaļķa nogulsnes pazudīs trīs mēnešu laikā - AQUACLEAN garantē labāku kvalitāti jūsu ūdenim, nemainot tā ķīmisko sastāvu! Vienkārša uzstādīšana un nekādu sāļu un nogulšņu!

Būvniecības ABC piedāvā dāvanas labiem cilvēkiem

Interjera preču un būvmateriālu lielveikalos Būvniecības ABC – Rīgā, Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93 – no 2006. gada 1. decembra pārdošanā tiek piedāvātas saistoša noformējuma dāvanu kartes labiem cilvēkiem Ls 10, Ls 20 un Ls 50 vērtībā

Interjera preču un būvmateriālu lielveikals Būvniecības ABC ver durvis apmeklētājiem

Būvniecības ABC lielveikali vienmēr rūpējas par savu klientu ērtībām, tāpēc tika pieņemts lēmums strādāt bez brīvdienām, jo tieši brīvās dienas daudzi klienti izmanto, lai labiekārtotu savas mājas.

Projekts "Tobago" paplašināsies

Dzīvojamā kompleksa "Tobago" attīstītājs SIA "Apūzes nami" paziņo par kompleksa paplašināšanos un gatavo iedzīvotāju ekspedīciju uz Tobago salu.

"Profs Latvija" aktivizē darbību reģionos

SIA "Profs Latvija" Aizkrauklē atklājis savu pirmo no plānotajiem septiņiem franšīzes veikaliem reģionos, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ģirts Vilciņš.
Atvērts pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO

Atvērts pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO

Šā gada 28. oktobrī Rīgā, Ganību dambī 7a durvis vēra pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO.
Mūsu pieredze – uzticēties labākajiem speciālistiem

Mūsu pieredze – uzticēties labākajiem speciālistiem

Laikā, kad būvniecība Latvijā ir sasniegusi milzīgas attīstības virsotnes, ir atvērta jauna mājas lapa – www.dzivokluremonti.lv.

Rīgā atvērs "Bauhaus" veikalu

Pēc vairāku mēnešu tirgus izpētes viens no lielākajiem "Do It Yourself" (DIY) preču tirdzniecības operatoriem Vācijā "Bauhaus" nolēmis sākt darbību Latvijas galvaspilsētā Rīgā.

Pabeigta pirmās "Tobago" mājas pārdošana, un jau uzsākta otrās un trešās mājas celtniecība

Šī gada martā tika uzsākta arī kompleksa otrās mājas pārdošana. Neskatoties uz vasaras sezonai raksturīgo tirgus aktivitātes samazināšanos, pircēju interese par "Tobago" dzīvokļiem bija liela. Septembra beigās 85% otrās mājas dzīvokļu jau bija ieguvuši saimniekus.