building.lv skaitļos

Lietotāji online22
Aktīvie uzņēmumi1717
Nozares raksti32889
Siltināšanas darbi materiāli : building.lv

Siltināšanas darbi materiāli

Izstāde "Būvniecības pasaule 2004"

Izstāde "Būvniecības pasaule 2004"

No 2004.gada 4. marta līdz 7.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 7. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi BŪVNIECĪBAS PASAULE 2004, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē.

Pērn nedaudz samazinājusies dzīvojamo māju būvniecība

Pērn, salīdzinot ar 2001.gadu, Latvijā nedaudz samazinājusies dzīvojamo māju būvniecība, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Valstij jāsekmē daudzdzīvokļu māju rajonu pievilcība pilsētās

Latvijai jārēķinās ar attīstīto Rietumu valstu pieredzi, ka pārāk plaši izvērsta privātmāju rajonu celtniecība lielajās pilsētās nākotnē radīs problēmas gan sociālā ziņā, gan no vides tīrības viedokļa. Līdz ar to ir jāsekmē pašreizējo daudzdzī...

Tirdzniecības centra Stacijas laukumā izveidē ieguldīti 20 miljoni latu

Jaunajā tirdzniecības centrā "Origo", kas ietvers esošo Rīgas Centrālās stacijas ēku, divas jaunbūves, jaunu pulksteņa torni un laukumu, uzņēmums "Linstow Varner" ir ieguldījis 35 miljonus ASV dolāru (apmēram 20 miljoni latu).
Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Ikviena ēka parasti tiek būvēta ilgam laikam. Ja īpašnieks vēlas saņemt garantiju, ka tā visādā ziņā kalpos ilgi, nepieciešams veikt aprēķinus, izstrādāt precīzu projektu.

Pieņems renovācijas darbus Litenes pamatskolā un Krāslavas pilsētas ģimnāzijā

Šodien notiks Gulbenes rajona Litenes pamatskolas un Krāslavas pilsētas ģimnāzijas renovācijas darbu pieņemšana. Skolās ieradīsies būvdarbu pieņemšanas komisija, lai novērtētu paveikto remontdarbu kvalitāti un atbilstību ēkas ekspluatācijas noteikumiem.

SIA "Knauf Marketings Rīga" saņēmusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu

SIA "Knauf Marketing Rīga" (KMR) ieguvusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu un šodien uzņēmumā Sauriešos rīko atvērto durvju dienu, lai gan žurnālistiem, gan tuvākās apkaimes iedzīvotājiem parādītu uzņēmumā paveikto.

Madonā daudzdzīvokļu mājām siltinās logus

Šodien 15 brīvprātīgie energoefektivitātes kampaņas "Siltināsim sevi, nevis Zemi!" ietvaros kādai Madonas daudzdzīvokļu mājai bez maksas noblīvēs logus.

Piecās Rīgas skolās pabeigti ēku siltināšanas būvdarbi

Šodien piecās Rīgas izglītības iestādēs - Natālijas Draudziņas ģimnāzijā, Imantas Latviešu ģimnāzijā, Pļavnieku pamatskolā. Rīgas 66.speciālajā vidusskolā un Rīgas 7. internātskolā - notika ēku renovācijas darbu pieņemšana, un līdz ar to visās iepriekš minētās skolās ir pabeigti ē...

Noslēdz enerģijas taupīšanas pilotprojektu Rīgā, Ozolciema ielā

Ir noslēgta šā gada sākumā uzsāktā būvniecības fāze Rīgas un Berlīnes sadarbības pilotprojektam "Enerģijas taupīšanas iniciatīva", kas tiek realizēts Zemgales priekšpilsētā, Ozolciema ielā 46/3, aģentūru LETA informēja Zemgales priekšpilsētas izpilddirektors Jānis Kosītis.
Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Lai arī nevienam būvniecības nozarē strādājošam SIA "PBLC" vārds nav svešs, ar tās prezidentu Jāni Lanceru sarunu sākām tieši par kompānijas izveidošanās vēsturi.

Desmit pašvaldības noslēgušas līgumus par mācību iestāžu renovāciju

Šogad desmit pašvaldības, izmantojot Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Izglītības sistēmas attīstības projektu (ISAP), noslēgušas līgumus par sev piederošo mācību iestāžu renovāciju, lai samazinātu izdevumus par apkuri un uzturēšanu.