building.lv skaitļos

Lietotāji online68
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Starpsienas : building.lv

Starpsienas

JELGAVAS BŪVNIECĪBAS SISTĒMAS

Būvmateriālu ražošana. Fibrolīta un daudzslāņu izolācijas plātnes. Siltuma un skaņas izolācijas materiāli. Apdares materiāli. Piekaramo griestu sistēmas un akustiskie risinājumi. Ēku norobežojošām konstrukcijām, starpsienām, pārsegumu konstrukcijām, jumtiem. Izmanto monolīto ēku paliekošajos veidņos, paneļu un koka karkasa ē...
Telpa maina formu?

Telpa maina formu?

Statisko un pārvietojamo starpsienu popularitāte un nepieciešamība birojos, viesnīcās, skolās, lidostās, citās sabiedriska rakstura ēkās diez vai mazināsies tuvāko gadu laikā. Drīzāk būs vērojams pretējs process.
Valkā rekonstruēs pazemes bunkurus

Valkā rekonstruēs pazemes bunkurus

Tiek izstrādāts darba uzdevums Valkas pilsētā esošo bunkuru tehniskajam projektam. Projektējamā objekta nosaukums ir – foto, kino un mūzikas klubs. Darba uzdevums tiek izstrādāts 3 bunkuriem.
Pasīvā māja – Latvijas un Vācijas pieredze

Pasīvā māja – Latvijas un Vācijas pieredze

Uz www.building.lv jautājumiem par pasīvo māju atbild RD Rīgas enerģētikas aģentūras Energoefektivitātes informācijas centra vadītājs Juris Golunovs.
Savrupmāja no silikāta blokiemEkonomiski un ekoloģiski

Savrupmāja no silikāta blokiemEkonomiski un ekoloģiski

Kāpēc privātmājas būvniecībai kā optimālo materiālu izvēlēties tieši silikāta blokus? Tāpēc, ka ēku iespējams uzcelt, netērējot astronomiskas summas, bet ekspluatācijas laikā tie ļauj dzīvot lieliskā mikroklimatā, ko nodrošina šis ekoloģiskais materiāls.
Stikla industrijas profesionāļi Glāzeri (2.daļa)

Stikla industrijas profesionāļi Glāzeri (2.daļa)

Glāzeru pamatproduktu grupa ir stikli un spoguļi. Neapstrādāti dažādu marku un tehnisko parametru izjemateriāli tiek piedāvāti vairumā projektiem un arī individuālajiem pircējiem.Uzņēmuma Glāzeri ārzemju sadarbības partneri, stikla, spoguļu, furnitūras piegādātāji rūpīgi atlasīti, orientējoties uz kvalitatīvu un ...

GLĀZERI BT

Stikls: logu, vitrīnu, dekoratīvais, armētais, tonētais. Spoguļi. Aizsargplēves. Stikla un spoguļu izstrādājumu izgatavošana. Facets (fāzes slīpēšana), pulēšana, urbšana. Stikla paketes.
Cinkotu profilu angāri

Cinkotu profilu angāri

Ruukki ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas celtniecības uzņēmumiem piegādā fasādes apdares materiālus, nesošās konstrukcijas, karkasus, sendvičtipa paneļus, savukārt privātajiem būvniekiem - metāla jumta materiālus, ūdensnotekas un papilddetaļas.
Bīstamais komforts

Bīstamais komforts

Ticējums vēsta, ka skursteņslauķi nes laimi. Tiem, kas nemīl aizrauties ar amorfo ezotērikas jomu, noderēs racionāls ticējuma izskaidrojums – satiekot skursteņslauķi, atcerēsieties par dūmvadu un arī to, ka personīgā labklājība atkarīga no regulāras dūmvada tīrīšanas.
Turpinās Balvu ūdenssaimniecības sakārtošana atbilstoši Eiropas standartiem

Turpinās Balvu ūdenssaimniecības sakārtošana atbilstoši Eiropas standartiem

Šomēnes Balvos tiks uzsākta dzeramā ūdens atdzelžošanas stacijas tehnoloģisko iekārtu montāža, triju jaunu artēzisko urbumu būvniecība ar kopējo debetu vairāk kā 100 m3/h, tehnoloģisko iekārtu un automātiskās sistēmas montāža kanalizācijas sūkņu stacijā.

VINTEKSS

SIA Vintekss saviem klientiem piedāvā - augstas kvalitātes logus (okna) un durvis no alumīnija un plastmasas (PVC); alumīnija fasāžu konstrukcijas; REHAU, ROTO, Schuco bīdāmās durvis

Spāru svētki Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā!

Šodien, 6. aprīlī, plkst. 13.00, slimnīcas valdes priekšsēdētājs Dzintars Mozgis iepazīstinās klātesošos ar paveikto darbu daudzfunkcionālā korpusa celtniecībā. Spāru svētkos piedalīsies arī Veselības ministrs Ivars Eglītis.
Ķieģeļu skurstenis

Ķieģeļu skurstenis

Skursteņa jeb dūmeņa galvenais uzdevums ir izvadīt dūmus no ēkas, šajā procesā garantējot drošību gan mājas iemītniekiem, gan arī ēkai. Kaut arī dūmu izvadīšanai izmantojami ne tikai sensenis pazīstamie ķieģeļu, bet arī metāla un šamota skursteņi, joprojām liela daļa māju īpaš...
LMA I stāva gaiteņa restaurācija

LMA I stāva gaiteņa restaurācija

Latvijas Mākslas akadēmijā ir uzsākta galvenās ēkas I stāva gaiteņa restaurācija. Šobrīd noris vēlāka laika ārkrāsojumu attīrīšana, kas tiek darīts pateicoties darba spēkam no malas un līdzekļiem, kas iegūti no iepriekšējo gadu Jarmarkām.
"BŪVNIECĪBAS PASAULE 2009"

"BŪVNIECĪBAS PASAULE 2009"

No 2009.gada 5. marta līdz 8.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 12. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi ’’BŪVNIECĪBAS PASAULE 2009’’, kas notiks SKONTO HALLĒ, E.Melngaiļa ielā 1a.

KENDI - žalūzijas, pretinsektu tīkli, marķīzes, nojumes

SIA Kendi piedāvā: Žalūzijas: horizontālās, vertikālās, rullo; Pretinsektu tīkli; Ruļļveida aizsargžalūzijas, režģi; Markīzes, nojumes; Alumīnija logi un durvis; Fasāžu, balkonu un lodžiju iestiklošana; Stikla un alumīnija starpsienas; Bīdāmās alumīnija konstrukcijas; Alumīnija ārējās palodzes.
Ģipškartona jeb rīģipša sienu sagatavošana tapešu līmēšanai vai krāsošana

Ģipškartona jeb rīģipša sienu sagatavošana tapešu līmēšanai vai krāsošana

Apnikušas vecās tapetes, gribas sienām citu krāsu? Rokas pašas stiepjas , lai norautu vecās tapetes? Acīmredzami esat nobriedis remontam! Ja vēlaties remontu veikt pats un sasniegt kvalitatīvu rezultātu, tad ieklausieties speciālista padomā!
Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mēs esam SIA Lettstadat Ltd. Strādājam: - celtniecībā, - telpu un teritoriju uzkopšanā, - apzaļumošanas jomā.
Bīstamais komforts (3 daļa)

Bīstamais komforts (3 daļa)

Vilkme ir izskaidrojama ar fizikas likumiem - ārpusē esošā aukstais gaiss un karstās dūmgāzes rada veido temperatūras strapību, kas savukārt ir iemesls vilkmes izveidei. Jo gāzes ir siltākas, jo vilkme labāka. Ja dūmgāzes skurstenī nonāk pārak atdzisušas, vilkme ir vāja. Dūmvadam jābūt ...

Krustkalni Apartments – nodots ekspluatācijā

2008. gada 20. oktobrī tika parakstīts akts par mazstāvu daudzdzīvokļu ēku kompleksa "Krustkalni Apartments" pirmās kārtas dzīvojamo māju pieņemšanu ekspluatācija.
"Aizkulišu" būvniecība rit pilnā sparā!

"Aizkulišu" būvniecība rit pilnā sparā!

Neraugoties uz būvniecības apjoma mazināšanos, 2009. gada pavasarī ekspluatācijā paredzēts nodot jaunu ēkas projektu "Aizkulises". Lai īstenotu arhitektu ieceres jaunās mājas būvniecībā – izveidotu ārsienas ar liekumiem, būvnieks izvēlējies H+H gāzbetonu.