building.lv skaitļos

Lietotāji online50
Aktīvie uzņēmumi1717
Nozares raksti32889
Mēbeles bērnu istabai : building.lv

Mēbeles bērnu istabai

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada NOVEMBRIS

2007.gada novembra beigās Ober-Haus aprēķinātā sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1519 EUR/m2 (septembrī 1545 EUR/ m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,7%. 2007.gada novembra vidējā cena praktiski sakrīt ar Ober-Haus 2006.gada novembrī aprēķināto cenu (1520 EUR/m2).
Vēlies strādāt mājās – sāc ar sava biroja iekārtošanu!

Vēlies strādāt mājās – sāc ar sava biroja iekārtošanu!

Aiz vien populārākā kļūst "darba ņemšana uz mājām", ne tikai lielās darba slodzes dēļ, bet arī tādēļ, ka daudz jauni speciālisti šobrīd sava uzņēmuma biroju iekārto kopā ar mājvietu, turklāt aizvien populārāki kļūst dažādi interneta biznesi, kurus var vadīt ...

"InReal" uzsāk tirdzniecību Matīsa ielā 38

Nekustamā īpašuma firma "InReal" oktobrī noslēdza vienošanos par dzīvokļu un komerctelpu tirdzniecību ēku kompleksā, Matīsa ielā 38.
Kā organizēt darba vietu bērnistabā

Kā organizēt darba vietu bērnistabā

Klāt septembris un klāt arī jaunais mācību gads! Šis laiks katram atmiņā palicis citādāks, bet viennozīmīgi mūsos visos ir atmiņas par mūsu pašu skolas gaitām.
Fen Šuj guļamistabai

Fen Šuj guļamistabai

Labs miegs ir daudzu mūsu panākumu pamatā! Guļamistabā mēs pavadām trešo daļu no savas dzīves, daudzi šeit ne tikai guļ, bet nodarbojas arī citām, guļamistabai gluži nepiemērotām lietām, kas noved pie bezmiega.
Fen šuj krāsas un to pielietojums

Fen šuj krāsas un to pielietojums

Vienalga vai dzīvojam lepnā privātmājā, lauku setā vai šaurā pilsētas dzīvoklī, apkārtējai videi uz mūsu dzīvi ir ļoti liela ietekme.

Nekustamā īpašuma kompānijas TOKAREV INVEST īpašnieks ALEKSANDRS TOKAREVS pamatbiznesa sinerģijai iegādājies firmu BOŠE, kas tirgo Itālijas mēbeles un ir pazīstamā virtuvju ražotāja SCAVOLINI dīlere

Nekustamo īpašumu kompānijas Tokarev Invest īpašnieks Aleksandrs Tokarevs iegādājies 76% firmas Boše akciju*, kura jau septiņus gadus tirgo Itālijas zīmolu mēbeles un ir pazīstamā virtuvju ražotāja Scavolini dīlere. Nopirktajam uzņēmumam, kas dibināts 2000. gadā, Rīgā ir veikals Virtuves Nams Scavolini, kura apgrozījums 2006. gadā bija 0,53 ...

Īrnieki ir gatavi maksāt pat 6 latus par kvadrātmetru mēnesī

Īrniekus vairāk par īres cenu interesē piedāvātās ērtības, dzīvokļa iekārtojums, iespēja nodrošināt interneta pieslēgumu un automašīnas stāvvietas tuvums, nevis īres maksas lielums.
Iznācis žurnāla ZELTA ROKAS decembra numurs

Iznācis žurnāla ZELTA ROKAS decembra numurs

Lasiet praktisko padomu žurnāla ZELTA ROKAS decembra numuru!
Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Pagājušajās brīvdienās kļuva zināms, kurš no jaunā dzīvojamā kompleksa "Tobago" iedzīvotājiem dosies uz salām, kuras iedvesmojušas projekta attīstītāju "Apūzes nami" radīt "Tobago" Rīgā.
Intervija ar dārzu un apstādījumu SIA "Garten" direktoru Ansi Birznieku

Intervija ar dārzu un apstādījumu SIA "Garten" direktoru Ansi Birznieku

Katra māja dzīvo dārzā. Dārzam ir būtiska loma mājas kopējā ainā. Tā apgalvo vienas no lielākajām apzaļumošanas firmām "Garten" direktors Ansis Birznieks. Bet, kā tad ir pareizi jāierīko dārzs un cik tas varētu maksātģ
Rūpēs par jums - iebūvētais putekļsūcējs

Rūpēs par jums - iebūvētais putekļsūcējs

100% telpu attīrīšana no mikroputekļiem pa spēkam ir tikai iebūvētajai putekļsūcēju sistēmai

ELKOR atver jaunus veikalus un iekaro tirgus pozīcijas

Veikalu tīkls ELKOR aizvien paplašinās, atverot jaunus un jaunus tirdzniecības centrus. Pavisam svaigā atmiņā ELKOR krasta centra grandiozā atklāšana. Nupat durvis vēris vēl viens ELKOR veikals – jaunais ELKOR PLAZA , Brīvības ielā 201.

Sākas astotā starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains"

Šodien Skonto hallē sākas astotā starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains", aģentūru LETA informēja izstāžu organizētājs "Latexpo"
Dignājas ielas namu attīstītājs rūpējas par ģimenēm ar mazuļiem

Dignājas ielas namu attīstītājs rūpējas par ģimenēm ar mazuļiem

Speciāla dāvana 2000 latu apmērā jaunajām ģimenēm ar bērniem
SIA "Solners" piedāvā siltās grīdas FENIX

SIA "Solners" piedāvā siltās grīdas FENIX

Vai vēlaties, lai Jūsu māja kļūtu neparasti omulīga ? Uzstādiet tajā apsildāmo grīdu sistēmu "FENIX".

Racionālas virtuves plānošanas nosacījumi

Plānojot savas virtuves mēbeļu un aprīkojuma iekārtojumu, parasti vislielākā uzmanība tiek pievērsta dizainam, krāsu un materiālu salikumam, ārējai furnitūrai u.c. elementiem, kas, protams, ir svarīgi, taču dažkārt nepelnīti tiek aizmirsts par funkcionālo pusi. Par to, lai visi darbi virtuvē ritētu ...

6.Starptautiskajā mēbeļu izstāde

Izstāde notiks SKONTO hallē, Rīga, Melngaiļa ielā 1 no 18.09.-21.09.2003.

"Skonto" hallē sākas 5.Starptautiskā mēbeļu izstāde

No šodienas līdz 29.septembrim "Skonto" hallē notiek 5.Starptautiskā mēbeļu izstāde, kurā jaunlaulātajiem būs iespēja saņemt kāzu dāvanu - laulības gultu.