building.lv skaitļos

Lietotāji online62
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Uzsākta dzīvokļu pārdošana Alberta ielas 1. namā

14. decembrī līdz ar pirmā paraugdzīvokļa atklāšanu SIA "Forburga" uzsāka dzīvokļu pārdošanu Alberta ielas 1 atjaunotajā piecstāvu namā.
Flakt Woods ne tikai produkti  bet arī risinājumi

Flakt Woods ne tikai produkti bet arī risinājumi

Intervija ar Flakt Woods valdes priekšsēdētāju Druvi Norveli.

Līdz 31. decembrim iespējams apskatīt Siguldas dzelzceļa stacijas rekonstrukcijas priekšlikumus

Līdz 31.decembrim Siguldas Būvvaldē un pilsētas Kultūras namā apskatāmi dzelzceļa stacijas ēkas rekonstrukcijas un Siguldas centra attīstības priekšlikumi.
Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Lasiet žurnāla Māja.Dzīvoklis decembra numuru!
RE&RE piedāvā

RE&RE piedāvā

RE&RE dibināta 1993. gadā un ir viena no lielākajām celtniecības firmām Latvijā

Būvkompānijas "Kalnozols celtniecība" apgrozījums pieaudzis par 3,4%

Būvkompānija SIA "Kalnozols celtniecība" šā gada deviņos mēnešos strādāja ar 18,4 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 3,4% lielāks nekā šajā laika periodā pagājušajā gadā.

ZM ēkas fasādes rekonstrukcijas ideju konkursā uzvar Rīgas Celtniecības koledžas studenti

Ideju konkursā par Zemkopības ministrijas (ZM) ēkas fasādes rekonstrukciju uzvarējuši un 150 latu prēmiju ieguvuši Rīgas Celtniecības koledžas (RCK) Arhitektūras programmas 3.kursa studenti Kaspars Dzenis, Sanita Leimane un Agita Pumpure.

Laikraksts: Lielākā Ventspils būvuzņēmēja un bruģa ražotāja līdzīpašniece ir ar Lemberga vārdu saistīta ārzonas firma

Lielākā Ventspils būvuzņēmēja "Venceb" un bruģa ražotāja "Ventbetons" līdzīpašniece ir britu Virdžinās reģistrēta ārzonas firma "Kaywood International", kas esot saistīta ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, atsaucoties uz laikraksta rīcībā nonākušajiem dokumentiem, raksta "Diena&...
SIA EJA Grupa mājokļa siltināšanai iesaka ISOPLAAT kokšķiedras izolācijas plātnes.

SIA EJA Grupa mājokļa siltināšanai iesaka ISOPLAAT kokšķiedras izolācijas plātnes.

Tuvojas ziemas sezona, tāpēc pēdējais laiks ir parūpēties par ēku siltināšanu, lai ar jaunu sparu uzsāktu iekšējās apdares darbus

Apdares un celtniecības materiālu tirdzniecības uzņēmums – SIA AILE atzīmē 13 gadu jubileju

Piektdien, 2006.gada 3.novembrī, apdares un celtniecības materiālu tirdzniecības uzņēmumam – SIA AILE aprit 13 gadi kopš uzņēmuma dibināšanas.
Gādājot par ugunsdrošību

Gādājot par ugunsdrošību

Latvijā pagaidām pret ugunsdrošību daudzviet izturas ļoti pavirši. Katrs cer, ka šāda nelaime ies secen. Statistikas dati ir nepielūdzami – katru gadu uguns nodara tūkstošiem latu lielus zaudējumus dēļ paviršas attieksmes, izvēloties materiālus un konstruktīvos risinājumus jaunām un renovējamām būvēm. Uz sarunu aicinājā...

"Vidzemes metālserviss" 2006.gadā dubultos apgrozījumu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Vidzemes metālserviss", salīdzinot ar 2005.gadu, savu apgrozījumu 2006.gadā pat pēc visai piesardzīgām prognozēm dubultos un tas sasniegs 6 miljonus latu.

Par pagājušā gada labāko māju atzīst dzīvojamo kompleksu "CityZEN"

Konkursā "Labākais jaunais projekts 2005" nominācijā "Labākā māja" uzvarējis kompānijas "R.Evolution" attīstītais dzīvojamais komplekss "CityZEN" Imantā, Zentenes ielā.

Rīgā atvērs "Bauhaus" veikalu

Pēc vairāku mēnešu tirgus izpētes viens no lielākajiem "Do It Yourself" (DIY) preču tirdzniecības operatoriem Vācijā "Bauhaus" nolēmis sākt darbību Latvijas galvaspilsētā Rīgā.

Projektēt un celt – uz mūžu mūžiem

Šis vadmotīvs apvieno visus projektus, kas uzvarējuši biznesa informācijas centra "Jaunie projekti" organizētajā pirmajā konkursā "Labākais jaunais projekts". Tā darbā un uzvarētāju noteikšanā, izvirzot savus pārstāvjus profesionālā un kompetentā žūrijā, piedalījās gandrīz visas organizācijas un iestādes, kas saistītas ...

Konstatēts pēdējos 11 gados straujākais būvizmaksu kāpums

Šā gada trešajā ceturksnī salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo laika posmu būvniecības izmaksas Latvijā vidēji pieaugušas par 26,5%, kas ir lielākais kāpums kopš 1995.gada.

"Gaismas pils" būvlaukumā piektdien sāks nojaukt trīs ēkas

Pirmais tiks nojaukts piecstāvu nams, kura iedzīvotāji jau saņēmuši valsts izmaksātās kompensācijas vai tiem piešķirta līdzvērtīga dzīvojamā platība.

Ielūgums uz "Swegon Air Academy" semināru par EPBD Būvniecības direktīvas enerģētisko prasību izpildi

SIA "Toptehno" un "Swegon AB" laipni aicina visus interesentus apmeklēt bezmaksas semināru par EPBD Būvniecības direktīvas enerģētisko prasību izpildei otrdien, 19. septembrī, no plkst 8:30 līdz 13:00 viesnīcas Maritim Park Hotel Riga konferenču zālē "Berlīne"
Nākotnes Māju dizaina Top 10

Nākotnes Māju dizaina Top 10

Mūsdienu tendences liecina, ka Latvijas iedzīvotāji vairs masveidā neplūst Rīgas centra virzienā, ģimenes vairs nenomaina savas lauku mājas pret dzīvokli pilsētas centrā. Tomēr urbanizācijas process joprojām attīstās, dzīvokļu cenas kļūst arvien lielākas, sasniedzot aizvien augstākus un augstākus griestus – daudzu dzīvokļ...

Iemūrēs "Gaiļezera" jaunās Uzņemšanas nodaļas pamatakmeni

Šodien plkst.13 iemūrēs klīniskās slimnīcas "Gaiļezers" jaunās Uzņemšanas nodaļas pamatakmeni.

Pirmajā pusgadā izdotas 2520 atļaujas viena dzīvokļa māju būvniecībai

Būvvaldes šā gada pirmajā pusgadā izsniegušas 2520 atļaujas viena dzīvokļa māju būvniecībai ar 555 900 kvadrātmetru kopējo platību.