building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1693
Nozares raksti32878
Būvkonstrukcijas : building.lv

Būvkonstrukcijas

Informācijas diena par būvju ugunsdrošību

Laipni lūdzam Jūs piedalīties kārtējā Ekonomikas ministrijas Būvniecības departamenta Informācijas dienā, kas notiks 2007.gada 21.novembrī.
Kāpēc ir nepieciešams būvuzraugs un ko tas nozīmē?

Kāpēc ir nepieciešams būvuzraugs un ko tas nozīmē?

Pirms mēs sākam runāt par attiecību veidošanu būvniecības jomā, pārliecināsimies, ka vienādi saprotam turpmāk lietotus vienkāršus jēdzienus un to savstarpējo saistību.
Starp Arhitektu savienību un individuālajiem projektiem

Starp Arhitektu savienību un individuālajiem projektiem

Par darbu Latvijas Arhitektu savienībā, arhitektu ikdienu, problēmām, kuras vajadzētu risināt, stāsta Latvijas Arhitektu savienības priekšsēdētājs Sergejs Ņikiforovs.
Koka logu demontāža un uzstādīšana

Koka logu demontāža un uzstādīšana

Lai arī cik labi izgatavotu un rūpīgi koptu, pienāk brīdis, kad koka logus vairs nav mērķtiecīgi vai arī vēlmes labot, tāpēc jānomaina pret jauniem.

EM aicina uz Būvniecības informācijas dienu

Ekonomikas ministrija aicina visus interesentus uz Informācijas dienu par aktualitātēm būvniecības likumdošanā.

Noslēdzas projekts "Eirokodeksa standartu ieviešana būvkonstrukciju projektēšanas praksē"

Šodien "Lido" atpūtas centrā notiks Eiropas Pirmsstrukturālo fondu mērķsadarbības projekta "Eirokodeksa ieviešana nesošo konstrukciju projektēšanas praksē" noslēguma seminārs, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijas (EM) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Būvniekiem apjomīgais "Gaismas pils" tehniskais projekts būs jāizstudē 50 dienās

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) ēkas jeb "Gaismas pils" 5500 lappuses biezais tehniskais projekts uzņēmumiem, kas vēlas piedalīties tās būvniecības konkursā, būs jāizstudē 50 dienās, šodien preses konferencē žurnālistus informēja valsts aģentūras "Jaunie trīs brāļi" direktors Zigurds Magone.
Rūpnieciski ražotas koka kopnes

Rūpnieciski ražotas koka kopnes

Lai piedāvātu strauji augošajai būvniecības nozarei jaunus risinājumus jumta nesošo konstrukciju izveidošanai ‘’Koka Būvkonstrukcijas’’ piedāvā rūpnieciski ražotas koka kopnes.
Modernizē ražošanu piesaistot ES finansējumu

Modernizē ražošanu piesaistot ES finansējumu

Uzņēmumā "Jelgavas Būvniecības Sistēmas" veiksmīgi ir noslēdzies ražošanas modernizācijas projekts, piesaistot ES struktūrfondu līdzekļus.

Eksperti: situācija attiecībā uz veco māju un jaunceltņu kvalitāti tiek dramatizēta

Sabiedrībā ir vērojama neapmierinātība ar pēdējos gados uzcelto ēku kvalitāti. Masu saziņas līdzekļos regulāri atskan jauno projektu iemītnieku sūdzības.

SIA Arčers pagājušajā gadā koncentrējusies ražotņu modernizācijai un strukturālām izmaiņām.

Būvniecības uzņēmuma SIA Arčers neauditētais apgrozījums 2006. gadā bija 12,3 milj. latu, kas ir nedaudz mazāk, nekā 2005. gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 12,8 milj. latu. Provizoriskie aprēķini liecina, ka peļņa pēc nodokļu nomaksas pērn sastādīja apmēram 690 000 latu.
Mēs turpināsim sevi pilnveidot

Mēs turpināsim sevi pilnveidot

Intervija ar Ediju Purmali- SIA "Arčers" Stikloto konstrukciju departamenta direktoru.

SIA Arčers ar ES līdzfinansējumu nokomplektējusi vismodernākās stikloto būvkonstrukciju ražotnes Latvijā

Celtniecības uzņēmums SIA Arčers, pagājušajā gadā veiksmīgi pārvarot projektu iesniegšanas kārtību Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūrā ( LIAA) un izturot projekta atbilstības vērtējumu, šogad jau uzsākusi ražot stiklotās būvkonstrukcijas ar vismodernākajām iekārtām nokomplektētos cehos, ...
Pepi Reflekt - būvkonstrukciju profesionāla aizsardzība pret salu un sauli

Pepi Reflekt - būvkonstrukciju profesionāla aizsardzība pret salu un sauli

Būvniecībā jau labu laiku klimatiskie apstākļi nav noteicošie noteiktu darbu veikšanai – pateicoties jaunām tehnoloģijām, procesu ir iespējams turpināt augu gadu
Rockwool – mājas siltumam!

Rockwool – mājas siltumam!

Intervija ar SIA Rockwool vadītāju Māri Želvi

Pērn SIA "Arčers" apgrozījums samazinājies par 4%

Pagājušajā gadā "Arčers", piesaistot Eiropas Savienības līdzfinansējumu, sāka stikloto būvkonstrukciju ražotņu modernizāciju un paplašināšanu, kuras laikā iegādāti moderni automātisko plastmasas (PVC) un alumīnija (ALU) profilu apstrādes centri.

Virsdiriģenti aicina izlemt par Mežaparka Lielās estrādes un Daugavas stadiona rekonstrukciju

Gadu gaitā Lielā Mežaparka estrāde un Daugavas stadions kļuvis par Dziesmu un deju svētku simboliem - norises vietām, kur tradicionāli pulcējas desmitiem tūkstošu dziedātāju, dejotāju un klausītāju.
Paliekošo veidņu sistēma monolītbūvniecībai "Dobeles panelis".

Paliekošo veidņu sistēma monolītbūvniecībai "Dobeles panelis".

Būvniecības nozarē pieaugot darbu apjomam, visasāk izpaužas darbaspēka trūkums un arvien pieprasītākas kļūst tehnoloģijas, kas nodrošina paaugstinātu efektivitāti būvdarbu procesiem.

Jelgavā veido būvizstrādājumu inovāciju centru

Uzņēmuma nākotni noteiks Latvijas tirgus vajadzības pēc būvmateriālu testēšanas, jaunu būvniecības materiālu izstrādes un citām inovācijām celtniecībā.

RTU nākamgad īstenos jaunu maģistra studiju programmu būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšanā

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) 18.decembrī uzsāks dokumentu pieņemšanu nepilna laika studijām jaunā profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmā "Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana".
Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Lasiet žurnāla Māja.Dzīvoklis decembra numuru!