building.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32971
Profesionālās izglītības iestādes : building.lv

Profesionālās izglītības iestādes

Beidzas konkurss topošajiem apdares darbu speciālistiem

Šodien noslēdzas Rīgas Būvamatniecības vidusskolas Būvniecības mācību eksaminācijas centra organizētais starptautiskais profesionālās izglītības iestāžu apdares darbu profesiju konkurss topošajiem celtniekiem - apdares darbu speciālistiem.
Profesiju un mācību iestāžu datubāze internetā

Profesiju un mācību iestāžu datubāze internetā

Jāuzsver, ka lai arī daudzās mācību iestādēs uzņemšanas laiks tuvojas nobeigumam, vēl iespējas ir.
Viss tomēr nav tik viennozīmīgi

Viss tomēr nav tik viennozīmīgi

Saglabājot esošo kārtību, jebkurš ārzemju būvinženieris varēs strādāt Latvijā bez sertifikāta, bet mūsu speciālistiem tas būs nepieciešams.

Stājas spēkā noteikumi par apmācību darba aizsardzības jautājumos

Šodien stājas spēkā Ministru kabineta noteikumi, kas nosaka darba aizsardzības speciālistu, uzticības personu un nodarbināto apmācības kārtību darba aizsardzības jautājumos, kā arī darba aizsardzības apmācības līmeņus un tiem atbilstošās darba aizsardzības speciālistu tiesības.

Pabeigta Mālpils profesionālas vidusskolas renovācija

Šovasar, 2. jūlijā a/s Siguldas Būvmeistars ekspluatācijā nodos Mālpils profesionālo vidusskolu, kuras atjaunošanas darbi ilga veselu gadu. Tā laikā laboratorijas korpusam tika demontēti neizmantotie 2,5 stāvi, atjaunots pagraba un pirmais stāvs, uzlikts jauns jumts, nomainīti logi un veikta iekšējo komunikāciju pārbūve.
Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Agrāk vārds "santehniķis" visiem asociējās ar vīru, kuram ir zils deguns, no kura nelabi ož un kurš staigā netīrā apģērbā. Jau desmito gadu cenšos mainīt priekšstatu par šo profesiju.

Būvfirma iebilst pret dārgākā piedāvājuma uzvaru konkursā

A/S Siguldas Būvmeistars nosūtījusi sūdzību Iepirkumu uzraudzības birojam, lūdzot pārbaudīt, vai, nosakot par Jēkabpils rajona Salas vidusskolas renovācijas un energoefektivitātes paaugstināšanas 1. kārtas konkursa uzvarētāju dārgāko piedāvājumu, nav pārkāpta Latvijas likumdošana un šī konkursa nolikums.

Pēc Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas pavērsies jaunas iespējas skolēnu apmācībā un pieaugušo tālākapmācībā

A/S "Siguldas Būvmeistars" ir uzsākusi Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas darbus, kas ilgs līdz 2003. gada vasarai.

Rīt uzsāks Rēzeknes robežsargu skolas rekonstrukciju

Rīt, 1.oktobrī, būvfirmu "Kalnozols celtniecība" un SIA "Latvijas energoceltnieks" (LEC) izveidotā līgumsabiedrība "LK Būve" uzsāks Rēzeknes robežsargu skolas rekonstrukciju.
Vai skolas ir gatavas uzņemt iemītniekusģ

Vai skolas ir gatavas uzņemt iemītniekusģ

Tuvojoties jaunam mācību gadam, aktuāls atkal kļūst jautājums par skolu stāvokli, veiktajiem remontdarbiem. Pēdējo gadu laikā remontdarbi skolās notiek īpaši aktīvi. Tiek realizētas dažādas programmas un skolas kļūst arvien skaistākas un piemērotākas mācību procesam.
Latvijas profesionālajās izglītības mācību iestādēs

Latvijas profesionālajās izglītības mācību iestādēs

Latvijas profesionālās mācību iestādes piedāvā apgūt visdažādākās būvniecības profesijas. Piedāvājam nelielu ieskatu, kuru tapa sadarbībā ar Rīgas Celtniecības Koledžas direktori Ludmilu Okoviču.

Aicinām piedalīties preses konferencē!

No 7. līdz 10. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks divi vērienīgi pasākumi - 8. starptautiskā izglītības izstāde SKOLA 2002 un 5. starptautiskā grāmatu, izdevniecību un poligrāfijas izstāde BALTIJAS GRĀMATU SVĒTKI 2002.
Es domāju, ka mūsu uzņēmumi jau konkurē un ne tikai Latvijā. Bet mēs nedrīkstam iestigt pašapmierinātībā, ka mēs visu protam un visu varam

Es domāju, ka mūsu uzņēmumi jau konkurē un ne tikai Latvijā. Bet mēs nedrīkstam iestigt pašapmierinātībā, ka mēs visu protam un visu varam

Intervija ar VARAM (Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas) Būvniecības departamenta direktori Viju Gēmi.

Piecās Rīgas skolās pabeigti ēku siltināšanas būvdarbi

Šodien piecās Rīgas izglītības iestādēs - Natālijas Draudziņas ģimnāzijā, Imantas Latviešu ģimnāzijā, Pļavnieku pamatskolā. Rīgas 66.speciālajā vidusskolā un Rīgas 7. internātskolā - notika ēku renovācijas darbu pieņemšana, un līdz ar to visās iepriekš minētās skolās ir pabeigti ē...
Būvniecības žurnāls "Objekts"

Būvniecības žurnāls "Objekts"

Savu ceļu pie lasītājiem ir sācis un jau šī gada maijā klajā nāks jauns būvniecības žurnāls "Objekts"

Būvfirma PBLC pasniedz dāvinājumu Celtniecības koledžai

24. maijā Celtniecības koledža saņēma 10 000 Ls lielu dāvinājumu no būvfirmas PBLC.

Desmit pašvaldības noslēgušas līgumus par mācību iestāžu renovāciju

Šogad desmit pašvaldības, izmantojot Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Izglītības sistēmas attīstības projektu (ISAP), noslēgušas līgumus par sev piederošo mācību iestāžu renovāciju, lai samazinātu izdevumus par apkuri un uzturēšanu.