building.lv skaitļos

Lietotāji online39
Aktīvie uzņēmumi1693
Nozares raksti32878
Ūdens ieguve, attīrīšana : building.lv

Ūdens ieguve, attīrīšana

"Onninen" apgrozījums Latvijā pieaudzis par 27%

Apkures, santehnikas, gaisa kondicionēšanas un ventilācijas materiālu vairumtirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma "Onninen" apgrozījums Latvijā pērn palielinājies par 27%, sasniedzot 5,4 miljonus latu, aģentūru LETA informēja "Onninen Lat" rīkotājdirektors Villijs Jukāms.
"Vivacolor" - garantēta preces kvalitāte un rūpes par dabu

"Vivacolor" - garantēta preces kvalitāte un rūpes par dabu

Par "Vivacolor" krāsām, lakām, špakteļtepēm u.c. apdares ķīmiju Latvijā būs dzirdējis vai katrs, kam kādreiz radusies nepieciešamība pēc remonta darbu veikšanas.

Rīgas dome lūdz nepieņemt lēmumu par celulozes rūpnīcas celšanu

Rīgas dome šodien nolēma Ministru kabinetam nosūtīt vēstuli, kurā lūgts vēl nepieņemt lēmumu par celulozes rūpnīcas būvniecību Krustpils pagasta Ozolsalā.
Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Agrāk vārds "santehniķis" visiem asociējās ar vīru, kuram ir zils deguns, no kura nelabi ož un kurš staigā netīrā apģērbā. Jau desmito gadu cenšos mainīt priekšstatu par šo profesiju.

Iedzīvotāji prasa Rīgas domei rīkot parakstu vākšanu pret termināļa celtniecību Rīnūžos

Šodien publiskās apspriešanas laikā iedzīvotāji aicināja Rīgas domi rīkot parakstu vākšanu pret SIA "Naftimpeks" plānoto jauna naftas termināļa būvi Rīnūžos.
Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Urbšanas darbu SIA "Totas" direktors Georgijs Gromatovičs stāsta par savu firmu un pakalpojumiem, ko piedāvā.

A/S Siguldas Būvmeistars uzsācis Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi

A/S Siguldas Būvmeistars uzsākusi Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi. Pateicoties savai ilggadējai pieredzei liela apjoma sarežģītu inženierbūvju celtniecībā, Siguldas Būvmeistars 12 būvfirmu konkurencē uzvarēja šo darbu veikšanai izsludinātā atklātā konkursā.

Jau otro gadu pēc kārtas A/S Siguldas Būvmeistars saņem balvu par labāko būvi

Jau otro gadu pēc kārtas A/S Siguldas Būvmeistars ir saņēmusi Latvijas Būvnieku asociācijas godalgu par aizvadītā gada labāko būvi.

A/S Siguldas Būvmeistars lielākā peļņa uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē

A/S Siguldas Būvmeistars akcionāri savā pilnsapulcē, kas notika šā gada 6.aprīlī, apstiprināja 2001.gada ekonomiskos rezultātus, kas ir auguši salīdzinot ar 2000.gadu un uzņēmuma pirmsnodokļu peļna ir sasniegusi 156 477 latu, kas ir augstākā a/s Siguldas Būvmeistars pastāvēšanas vēsturē un liecina par uzņēmuma spēju nodroš...

SIA "Vītols" būvēs kuģu radītā piesārņojuma attīrīšanas bāzes staciju Liepājā

SIA "Vītols" ieguvis tiesības būvēt kuģu radītā piesārņojuma un balasta ūdeņu attīrīšanas Liepājas bāzes staciju, aģentūru LETA informēja Liepājas ostas pārvaldnieks Aivars Boja.