building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Būvmateriālu ražošana un tirdzniecība : building.lv

Būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

A/S Siguldas Būvmeistars būvēs notekūdeņu attīrīšanas ietaises Ventspilī

A/S Siguldas Būvmeistars un a/s Venceb parakstīja līgumu par Ventspils pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaišu celtniecību. Projektu pasūtījusi Ventspils pilsētas ūdenssaimniecība BO SIA Ūdeka.

Pabeigta Mālpils profesionālas vidusskolas renovācija

Šovasar, 2. jūlijā a/s Siguldas Būvmeistars ekspluatācijā nodos Mālpils profesionālo vidusskolu, kuras atjaunošanas darbi ilga veselu gadu. Tā laikā laboratorijas korpusam tika demontēti neizmantotie 2,5 stāvi, atjaunots pagraba un pirmais stāvs, uzlikts jauns jumts, nomainīti logi un veikta iekšējo komunikāciju pārbūve.
Reģionālā būvmateriālu tirdzniecības centra Gāles Nams Siguldā apgrozījums tuvojas miljonam

Reģionālā būvmateriālu tirdzniecības centra Gāles Nams Siguldā apgrozījums tuvojas miljonam

Reģionālais būvmateriālu tirdzniecības centrs (RBTC) Gāles Nams Siguldā jau 2003. gadā plāno sasniegt 1 miljonu latu lielu apgrozījumu. Veikals pastāv tikai vienu gadu un jau 2002. gadā veikala apgrozījums sasniedza aptuveni 800 tūkstošus latu. Gāles Nama īpašnieks ir a/s Siguldas Būvmeistars.

A/S Siguldas Būvmeistars 2002. gada finansu rādītāji - augstākie uzņēmuma pastāvēšanā!

A/S Siguldas Būvmeistars 2002.gada Neto apgrozījums ir 3,18 miljoni latu. Tas ir labākais rādītājs uzņēmuma darbības vēsturē. Procentuāli apgrozījums sadalās šādi: celtniecība (42%), būvmateriālu ražošana (37%) un tirdzniecība (21%). Būvfirma pērn strādājusi ar 134 000 latu lielu peļņu. A/S Siguldas Bū...
Konkurences dēļ cenu kritums betona tirdzniecībā divos gados bija 40 %

Konkurences dēļ cenu kritums betona tirdzniecībā divos gados bija 40 %

Intervija ar "Rudus Latvija" direktoru Jāni Freibergu.

Būvmateriālu piegādātāja SIA "Optiroc" apgrozījums pērn - 4,91 miljons latu

Būvmateriālu piegādātāja SIA "Optiroc" neto apgrozījums 2002.gadā bija 4,91 miljonu latu, aģentūru LETA informēja SIA "Optiroc" tirdzniecības vadītājs Normunds Alksnis.

Informācija būvniekiem no LR Ekonomikas Ministrijas

Atbildot uz vēstuli, kas adresēta arī Valsts prezidentei, Ministru pre­zidentam, Ministru prezidenta biedram un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram jautājumā par Būvniecības depar­ta­menta un tā funkciju sagla­bā­ša­nu Vides aizsardzības un reģionā­lās attīstības ministrijā (VARAM), šo informē ...
Vietas tirgū vēl it kā pietiek

Vietas tirgū vēl it kā pietiek

Šī gada prognozēs gan nodalīts ēdināšanas bizness taču vienalga tiek paredzēts iespaidīgs "60% pieaugums būvmateriālu nozarē"

Pēc Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas pavērsies jaunas iespējas skolēnu apmācībā un pieaugušo tālākapmācībā

A/S "Siguldas Būvmeistars" ir uzsākusi Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas darbus, kas ilgs līdz 2003. gada vasarai.
Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāla oktobra izdevums ir veltīts specifiskai tematikai - tas ir saistīts ar izstādes "Māja. Dzīvoklis 2002" tematiku (izstāde notiek no 17. līdz 20. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā).

Noslēdzies vērienīgs Latvijas pilsētu ūdens apgādes sistēmas renovācijas projekts

14.jūnijā ar noslēguma pasākumu Mežotnes pilī noslēdzās astoņu Latvijas pilsētu ūdens atdzelžošanas staciju būvniecības projekts, kas tika realizēts ES PHARE palīdzības programmas ietvaros.
A/S Siguldas Būvmeistars atver Reģionālo būvmateriālu tirdzniecības centru Gāles Nams

A/S Siguldas Būvmeistars atver Reģionālo būvmateriālu tirdzniecības centru Gāles Nams

Sestdien, 15. jūnijā, Gāles ielā 23a a/s Siguldas Būvmeistars atvērs Reģionālo būvmateriālu tirdzniecības centru (RBTC) Gāles nams, kas būs lielākais un modernākais būvmateriālu veikals Vidzemes reģionā, kurā būs preces mājai, dārzam, lauksaimniecībai un lopkopībai.
Kad klienti jautā: "Vai man dzīvokli neapzagsģ" Mēs atbildam: "Diemžēl apzags, ja kāds to apņemsies izdarīt."

Kad klienti jautā: "Vai man dzīvokli neapzagsģ" Mēs atbildam: "Diemžēl apzags, ja kāds to apņemsies izdarīt."

Intervija ar Jāni Jonikānu- "Abloy" reģionālās pārdošanas vadītāju.

A/S Siguldas Būvmeistars lielākā peļņa uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē

A/S Siguldas Būvmeistars akcionāri savā pilnsapulcē, kas notika šā gada 6.aprīlī, apstiprināja 2001.gada ekonomiskos rezultātus, kas ir auguši salīdzinot ar 2000.gadu un uzņēmuma pirmsnodokļu peļna ir sasniegusi 156 477 latu, kas ir augstākā a/s Siguldas Būvmeistars pastāvēšanas vēsturē un liecina par uzņēmuma spēju nodroš...

Reģionālajam būvmateriālu tirdzniecības centram Gāles nams - spāru svētki!

Jau mēnesi pēc intensīvu būvdarbu uzsākšanas topošajam Reģionālajam būvmateriālu tirdzniecības centram Gāles nams nosvinēti spāru svētki. Centrs tiek būvēts blakus lielveikalam Raibais Suns Siguldā. Tā īpašnieks un galvenais būvdarbu veicējs ir a/s Siguldas Būvmeistars. Darbi tiek veikti, ...